• Logo-doorzichtig-toren-wit-letters-wit

 

Het Vastgoedsymposium 2016

 

Stichting Het Vastgoedsymposium is een samenwerkingsverband tussen de drie academische vastgoedstudieverenigingen FRESH (landelijk), BOSS (TU Delft) en SERVICE (TU Eindhoven).

Het doel van dit samenwerkingsverband is om elkaars kennis en kunde te delen in een uniek landelijk symposium over een actueel vastgoedthema. 200 vastgoedstudenten en professionals uit het hele land zullen in de eerste week van december bijeenkomen om een actueel probleem binnen de vastgoedwereld te bespreken.
Dit jaar zal Hét Vastgoedsymposium inhoudelijk aansluiten bij het thema; vastgoedethiek. De van origine traag reagerende vastgoedwereld wordt momenteel op de proef gesteld door vele snelle innovaties en grote uitdagingen. Dit tempo bijbenen is al een opgave op zich, maar ook dient er gekeken te worden naar de vele ethische vraagstukken die deze innovaties met zich meebrengen. Daarom wordt er dit symposium een pauze ingelast van de snel veranderende wereld om vraagtekens te zetten bij nieuwe innovaties, en de ethische vraagstukken die deze met zich meebrengen. Het wordt een inhoudelijke en uitdagende dag en wij kijken er naar uit om Hét Vastgoedsymposium 2016 samen met jullie tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Hèt Vastgoedsymposium 2016